Hudiksvalls Brukshundklubbs medlemsavgifter

480 kr Helbetalande medlem (A-medlem)
100 kr Familjemedlem – anhörig till helbetalande medlem och med samma adress
100 kr Delbetalande medlem – som är helbetalande medlem i någon av SBK:s rasklubbar. Ange alltid medlemsnumret i den rasklubb du är helbetalande medlem

300kr Ungdom – vi rekommenderar dig som är under 25 år att bli medlem i Sveriges Hundungdom (SHU) och att du väljer Svenska Brukshundklubben som specialklubb. På så sätt blir du medlem i både SKK och SBK för bara 300kr.

Medlemskort:
Du skriver själv ut dit medlemskort från sbks hemsida. Under mina sidor hittar du information om hur du loggar in.
Medlemsnumret får du av vår kassör, Henrik Mail

Ny medlem:
Oavsett om du ska gå kurs hos oss eller inte ska du betala in ditt medlemskap på klubbens bankgiro 5454-1925

Obligatoriska uppgifter: Namn, adress personnummer (ÅÅMMDD-XXXX), email-adress och telefonnummer. Får uppgifterna inte plats? Skicka dem i ett mail till kassören; henrik@hudikrevision.se

Medlemskapet är rullande, d.v.s. du är alltså medlem ett år från det datum du betalat in medlemsavgiften.

Som medlem i Hudiksvalls Brukshundklubb har du tillgång till klubbens agility- och appellplan. Dessutom är du välkommen att delta i de aktiviteter som anordnas. Är du mycket aktiv och behöver komma in i stugan kan du lösa ut en nyckel dit.

Som A-medlem är du automatiskt medlem i Svenska Brukshundklubben (SBK) och få då tidningen Brukshunden 6 ggr/år.

Delbetalande medlem kan du bli om du redan är medlem i någon annan lokalklubb eller i någon av SBKs rasklubbar. Det är de ca 290 lokala brukshundklubbarna och de 17 rasklubbarna som driver och genomför organisationens aktiviteter och kurser för dig och din hund

När du är medlem är du dessutom försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter. Dessutom får du fördelaktigarabatter på din hundförsäkring via Agria. Men försäkringen täcker inte hunden och vi vill därför rekommendera alla medlemmar att försäkra sin hund.

Om du är medlem och råkat ut för en olycka på någon av Brukshundklubbens aktivteter ska du anmäla skadan till SBK Försäkring på 0771-10 71 71. Dit kan du också vända dig med frågor om olycksfallsförsäkringen.

Fördelarna att vara med i Svenska Brukshundklubben:

• 6 nummer/år av tidningen Brukshunden – Sveriges näst största hundtidning!
  • Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.
  • Via DTF travel kan du beställa hundanpassade semesterresor till fördelaktiga priser. Läs mer på www.dtf-travel.se

VÄLKOMMEN!

Ett svar på “Bli medlem”