Hudiksvalls Brukshundklubbs medlemsavgifter:

Helbetalande medlem hos oss kostar 500 kr. Du blir då medlem i Hudiksvalls brukshundklubb och automatiskt blir du även medlem i huvudorganisationen Svenska brukshundklubben (SBK).
Familjemedlem – är du anhörig till en helbetalande medlem och ni bor på samma adress behöver du bara betala vår lokala avgift på 100 kr.
Delbetalande medlem – om du är medlem i någon annan lokalklubb eller i någon av SBKs rasklubbar som helbetalande medlem kan du bli delbetalande medlem i vår klubb och bara betala vår lokala avgift på 100 kr. Ange alltid medlemsnumret i den rasklubb du är helbetalande medlem.
Ungdom – vi rekommenderar dig som är under 25 år att bli medlem i Sveriges Hundungdom (SHU), detta kostar 300 kr. Du kan då välja Svenska brukshundklubben som specialklubb och på så sätt blir du medlem i både SKK och SBK.

För att bli medlem, fyll i formuläret längst ned på sidan och betala in avgiften till klubbens bankgiro 5454-1925.

Medlemskapet är rullande, du är alltså medlem ett år från det datum du betalat in medlemsavgiften. Som medlem i Hudiksvalls brukshundklubb har du tillgång till klubbens agility- och appellplan. Dessutom är du välkommen att delta i de aktiviteter som anordnas.

Medlemskort:
Du skriver själv ut ditt medlemskort från SBKs hemsida. Under mina sidor hittar du information om hur du loggar in. Ditt medlemsnummer får du av medlemsansvarig.

Fördelar att vara med i Svenska Brukshundklubben:
– 6 nummer/år av tidningen Brukshunden – Sveriges näst största hundtidning!
– Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
– Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
– Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
– Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.
– Via DTF travel kan du beställa hundanpassade semesterresor till fördelaktiga priser. Läs mer HÄR.

Fördelar att vara med i Hudiksvalls Brukshundklubb:
– Du får 20% rabatt hos Hälsinge Smådjursklinik mot uppvisande av medlemskort.

Ny medlem:

Har du några frågor kring medlemsskapet? Kontakta medlemsansvarig.