Hudiksvalls Brukshundklubbs medlemsavgifter:

Helbetalande medlem hos oss kostar 625 kr.
Du blir då medlem i Hudiksvalls brukshundklubb och automatiskt blir du Även medlem i huvudorganisationen Svenska brukshundklubben (SBK).

Familjemedlem
Är du anhörig till en helbetalande medlem och ni bor på samma adress behöver du bara betala vår lokala avgift på 225 kr.

Delbetalande medlem
Om du är medlem i någon annan lokalklubb eller i någon av SBKs rasklubbar som helbetalande medlem kan du bli delbetalande medlem i vår klubb och bara betala vår lokala avgift på 225 kr. Ange alltid medlemsnumret i den rasklubb du är helbetalande medlem. HÄR är länken till SBKs rasklubbar.

Ungdom
Vi rekommenderar dig som är under 25 år att bli medlem i Sveriges Hundungdom (SHU), detta kostar 300 kr. Du kan där välja Svenska brukshundklubben som specialklubb och på så sätt blir du medlem i både SKK och SBK. För att bli medlem betalar du in avgiften till klubbens bankgiro 5454-1925 eller swisha till 123 413 3906. Ange ”Ny medlem” i meddelandefältet. Därefter fyller du i formuläret och skickar in det!

Medlemskapet är rullande, du är alltså medlem ett år från det datum du betalat in medlemsavgiften. Som medlem i Hudiksvalls brukshundklubb har du tillgång till klubbens agility- och appellplan. Dessutom är du välkommen att delta i de aktiviteter som anordnas.

Medlemskort
Du skriver själv ut ditt medlemskort från SBKs hemsida. Under mina sidor hittar du information om hur du loggar in. Ditt medlemsnummer får du av medlemsansvarig.

Fördelar att vara med i Svenska Brukshundklubben:
6 nummer/år av tidningen Brukshunden Sveriges näst största hundtidning!

Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar. Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter. Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.

Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.

Via DTF travel kan du beställa hundanpassade semesterresor till fördelaktiga priser. Läs mer HÄR.

Fördelar att vara med i Hudiksvalls Brukshundklubb:
Du får 20% rabatt hos Hälsinge Smådjursklinik mot uppvisande av medlemskort.

Har du några frågor kring medlemsskapet? Kontakta medlemsansvarig.

Typ av medlemskap