Skryt

Grattis till ytterligare en titel till RLD N RLD F Medaiza’s Lilly-Anne!
Grattis till ytterligare en titel till RLD N RLD F RLD A Zorro, som även tog två klassvinster därav en 100-poängsrunda i debuten i Avancerad klass!

Oktober 2017

Grattis Linda de Beau och Kia som blivit uppflyttade till lägre klass i spår på våran hemmatävling 15/10 ! Dom tog även hem förstaplatsen!

Grattis till Johanna Karlsson och Burton som tagit titeln RLD N.
Grattis till Annsofie Eriksson och Mara som blivit uppflyttade till ELIT skydd!
Grattis Zimone Iwarsson och Mikey som blivit uppflyttade till lägre klass spår med 10 poäng på spårarbetet!!
Grattis Maja och RLD N Wiking Chidob Diviga Driva till titeln.
Grattis Titti och Zorro Till RLD F titel samt en förstaplats!

2017-09
Stort grattis till våra fantastiska ekipage Erik Wiklund med Mara samt Åsa och Ove Damberg med Varga som tävlat i de Nordiska mästerskapen som i år hölls i Danmark.
Erik och mara vann det individuella guldet i söket och Åsa/Ove och Varga vann Silvermedaljen individuellt i Rapporten. stort grattis önskar alla stolta klubbkompisar!!

Grattis till Mats och Alice som blivit uppflyttade till Lägre klass sök!

Stort grattis till Johanna Karlsson och Burton som debuterat i rally och slog till med klassvinst och två godkända rundor!

2017-08

Stort grattis till Åsa Damberg och Vinna som blivit uppflyttad till Elitspår!

Grattis Gunilla Eriksson med LP1 LP2 RLD N RLD F Dunderhakes Pelle till årets 6e seger i rallylydnad fortsättningsklass! Lena Olsson med Cefeus Queen Of Gimli knep 3e platsen, tävlingen hölls i Järvsö.

Stort grattis till Maria Berg och Watt till två klassvinster i Rallylydnad Fortsättningsklass och därmed titel RLD F! Grattis även till Lena Olsson och Queen till 3e placering samt titel RLD F.

2017-07

Grattis Titti och Zorro till viltspårschampionatet!

Stort Grattis Titti och Zorro till 2 fina och kvalificerade rundor och därmed titel RLD N !

Grattis Lillan och Maja till 3e plats i rallylydnad samt priset ”domarens favorit” för dagen på Briardklubbens Rallytävling i Njurunda.

Jim (Dunderhakes Pelle) vann fortsättningsklassen med 100 poäng! Pirre (Hillras Perry) fick 96poäng. Grattis Gunilla Eriksson!!

2017-07-02 Grattis till alla framgångar för klubbens medlemmar på aussie-sm i rallylydnad som hölls på klubben!

Lena Olsson och Märta som kom 2a med 98 poäng i mästarklass och därmed fick championat!!
Gunilla eriksson och dunderhakes Pelle 3e plats i fortsättningsklass!
Gunilla eriksson med Hillras Perry och Maria Berg med Watt till kvalificerade resultat i fortsättningsklass.
Maja Jonsson och Lillan som tog RLD N titeln.
Catharina Garpenberg och Boss som kom på 2a plats med 98 poäng i nybörjarklass samt RLD N titel! Dom vann även sm-klassen för aussie i nybörjarklass!

Boss med sina priser

2017-06

Grattis Annsofie Eriksson som blivit uppflyttad till Högre i skydd med Mara vom roten Merlin  !

Grattis Maria Österberg och Jina som tävlade i klubbens spår tävlingar och blev uppflyttade till Högre klass samt en andraplacering!

Grattis till Inger Danielsson och Greta som vann avancerad klass i rallylydnad i Järvsö, och därmed är uppflyttade till mästarklass!

Grattis till Boss och Catharina Garpenberg som har debuterat och vunnit i Rallylydnad på 99p!

Grattis till Marie Döss och Kajsa Hallberg som blivit uppflyttade!

Grattis Annsofie och Wiggo som nu även titulerarsig som spårchapion!

Grattis till Maja Blom och Jodis som blev uppflyttade till Högre klass spår samt klassvinst på 502 poäng !

Grattis även till Åsa, Ove och Varga till helgens klassvinst i rapport!

2017-05

Grattis Zimone och Mikey som klarade anlagsprovet i viltspår i helgen!

2017-04

Grattis till godkända anlagsprov i viltspår!!

2017-04

VINNARE AV HÄLSINGEKLÖVERN 2017 – Hudiksvalls brukshundsklubb! !

Linda de Beau, Mats Hübinette, Marie Döss, Maria Österberg och Maja Blom. Stort grattis!

Grattis till framgångarna inom nosework!!

Grattis till framgångarna!

Titti Eriksson/Zorro gk.dp NW 1

Lena Olsson/Märta gk.dp NW 1

Catharina Garpenberg/Cheero gk.dp NW 1

Maggan Fredholm/Banda gk.dp NW 3

Maggan Fredholm/Truls gk.dp NW 1,2,3

Maria Berg/Watt gk.dp NW 1,2,3

Skicka gärna in ditt skryt till hbkhemsida@gmail.com

M-framgångar 2016

Vi vill gratulera och skryta över våra tre bruks SM-EKIPAGE !!

Lillemor Arthursson med Enduros Freda till sin 4e plats i spåret!

Åsa Damberg med Molars Varga till deras Guld medalj i rapporten!

Erik Wiklund med Mara vom roten Merlin till deras Guld medalj i söket!

Ni är grymma!!