Torsdagscafé

Välkommen till torsdagscafé på Hudiksvalls brukshundsklubb!

Alla hundintresserade, även icke medlemmar, är hjärtligt välkommna!
Vi försöker hålla torsdagarna som en kursfri kväll och klubben öppen för allmän träning. Naturligtvis är du välkommen att träna även andra dagar, men då under förutsättning att du håller avstånd och inte stör ordinarie kursverksamhet. Vid tävling eller prov är träning på planerna inte tillåten.

Från ca 18.30-tiden är kaffepannan laddad och brödet framplockat. Det är bara att komma och träna din hund, kanske prata bort en stund med andra som också är hundintresserade. Varför inte passa på att miljö- eller passivitetsträna valpen, kanske träna den lite busigare ”tonårshunden” att lugna ner sig trots det är andra hundar som tränar i närheten. Efteråt är det alltid gott med lite ”gofika” och koppla av en stund.

Kanske har du ingen hund just nu men vill ändå träffa andra med samma intresse. Naturligtvis behöver du inte vara medlem för att hälsa på och ta en kopp kaffe hos oss i klubbstugan!

Gemensamt för torsdagsträningen är att det inte finns någon instruktör närvarande utan vi hjälper varandra med träningen.

OBS! Det kan förekomma skotträning mellan kl 18.00-18:30.