Toto-hallen

Regler för att vara i totohallen

Tänk på att klubbens kursverksamhet går först så kolla gärna i vår kalender om hallen är ledig innan du åker och tränar.

– Medlemskap i någon brukshundklubb krävs.
– 600 kr/person (+200 kr för ytterligare familjemedlem i samma hushåll) betalas in till klubbens bankgiro 5454-1925 eller via swish (
123 413 39 06), om du betalar via swish måste du i meddelande skriva ”Totohallen + ditt namn”. När betalningen är mottagen får du en kod till nyckeln.

– Om man vill komma dit enstaka gång (i sällskap av någon som har tillgång till nyckel) och träna så kostar det 100 kr/ gång och det betalas genom att sätta in 100 kr på klubbens bankgiro 5454-1925. Betalning ska ske INNAN ni får tillgång till lokalen.

– Du tar dig till hallen genom att köra runt travbanan via stallarna. Den övre grinden låses klockan 22.00.

– Det är tillåtet att träna vilken tid man vill men hundar som skäller mycket får inte träna på vardagar mellan 8-17 då det är kontor med folk som arbetar tätt i anslutning till lokalen. Var vänlig och respektera detta då vi vill ha möjlighet att hyra hallen flera år.

Givetvis gör det inget med enstaka skall under träning men ni får absolut inte låta hundar sitta på sidan i tex bur och skälla hela tiden då det blir väldigt jobbigt för de som arbetar på plats!

– Kurser och andra inbokade klubbaktiviteter går före enskild träning och ska annonseras ut i klubbens kalender minst en vecka innan så att alla kan gå in och se om det är upptaget innan de åker för att träna.

– Respektera varandra vid träning och var alltid trevliga mot andra så kommer det bli en trevlig mötesplats för hundträning!

– Rastning av hundar sker med kopplad hund utanför publikområdet, dvs utanför grindarna då vi inte vill ha gula fläckar i snön då det finns restaurang på området. Givetvis plockar vi alltid upp efter våra hundar!

– Inga uteskor (och givetvis inga skor med dubbar) får användas på mattan. Man kan givetvis lämna kvar sina träningsskor i lokalen.

– Burar får ställas upp och lämnas kvar i lokalen (på egen risk).

– Tillgång till toalett finns men kom ihåg att alltid låsa dörr och släcka lyset där!

– Om kiss/ bajsolycka händer inomhus finns rengöringsmedel med instruktioner att användas.

– Löptikar får vistas i lokalen om de använder tikskydd.

– Träningsredskap ska plockas bort från mattan efter avslutad träning.

– Dörren till träningslokalen ska alltid låsas och lyset släckas efter avslutad träning och nyckeln ska återlämnas på utsatt plats.

Vid frågor så hör av er till: Göran Ryttlinger 070-6714779.