Framgångar

Framgångar för våra hemmaekipage!

Louise Mill med sina tre hundar Wasa, Molle och Lilo slog till med 6 kvalificerande rundor på rallyhelgen i hudik med dessutom flera pallplatser! Otroligt imponerande, snyggt jobbat! Kajsa Hallberg och Link har tävlat Högre klass spår på vår hemmatävling och blivit uppflyttade, stort grattis till er! Satu Saarisilta har i helgen varit och tävlat rallylydnad i Valbo och tog med sig två kvalificerande resultat med Juni och ett kvalificerande resultat med Jalle. Grymt jobbat!! Grattis till er allihopa!

Rallylydnadssuccé

STORT grattis till Satu Saarisilta och Tudor som varit i Matfors idag och tävlat! Vilka poäng ni kammade hem! Satu och Tudor 100 poäng och vinst! Satu och Tudor 99 poäng och en andraplats! Satu och Tudor 99 poäng och en andraplacering!

Tävling lägre spår

Igår den 17e juni hade vi lägre spår tävling på klubben! Stort grattis till alla deltagare! På prispallen hade vi, alla med uppflyttningsresultat: Lena Olsson med Märta, 556.5 poäng, tävlandes för Hudiksvalls BHK. Hon vann förutom priser från Arken Zoo även ett presentkort på vattentrask hos KraftStudio i Hudiksvall! Lena Jonasson Fischer med Zelda från Järvsö BHK med 527.75p. Katarina Eriksson med Sprakla 475.75p, från Edsbyn BK. Zimone Iwarsson med Mikey på fjärdeplats med 435.5p, även de från Hudiksvalls BHK.

Rallylydnad

Grattis till ytterligare en titel till RLD N RLD F Medaiza’s Lilly-Anne! Grattis till ytterligare en titel till RLD N RLD F RLD A Zorro, som även tog två klassvinster därav en 100-poängsrunda i debuten i Avancerad klass!

Framgångar

Grattis Linda de Beau och Kia som blivit uppflyttade till lägre klass i spår på våran hemmatävling 15/10 ! Dom tog även hem förstaplatsen! Grattis till Johanna Karlsson och Burton som tagit titeln RLD N. Grattis till Annsofie Eriksson och Mara som blivit uppflyttade till ELIT skydd! Grattis Zimone Iwarsson och Mikey som blivit uppflyttade till lägre klass spår med 10 poäng på spårarbetet!! Grattis Maja och RLD N Wiking Chidob Diviga Driva till titeln. Grattis Titti och Zorro Till RLD F titel samt en förstaplats!

Framgångar

Stort grattis till våra fantastiska ekipage Erik Wiklund med Mara samt Åsa och Ove Damberg med Varga som tävlat i de Nordiska mästerskapen som i år hölls i Danmark. Erik och mara vann det individuella guldet i söket och Åsa/Ove och Varga vann Silvermedaljen individuellt i Rapporten. stort grattis önskar alla stolta klubbkompisar!!  Grattis till Mats och Alice som blivit uppflyttade till Lägre klass sök! Stort grattis till Johanna Karlsson och Burton som debuterat i rally och slog till med klassvinst och två godkända rundor!

Framgångar

Stort grattis till Åsa Damberg och Vinna som blivit uppflyttad till Elitspår! Stort grattis till Maria Berg och Watt till två klassvinster i Rallylydnad Fortsättningsklass och därmed titel RLD F! Grattis även till Lena Olsson och Queen till 3e placering samt titel RLD F. Grattis Gunilla Eriksson med LP1 LP2 RLD N RLD F Dunderhakes Pelle till årets 6e seger i rallylydnad fortsättningsklass! Lena Olsson med Cefeus Queen Of Gimli knep 3e platsen, tävlingen hölls i Järvsö.

Framgångar

Grattis Titti och Zorro till viltspårschampionatet! Stort Grattis Titti och Zorro till 2 fina och kvalificerade rundor och därmed titel RLD N! Grattis Lillan och Maja till 3e plats i rallylydnad samt priset ”domarens favorit” för dagen på Briardklubbens Rallytävling i Njurunda. Jim (Dunderhakes Pelle) vann fortsättningsklassen med 100 poäng! Pirre (Hillras Perry) fick 96poäng. Grattis Gunilla Eriksson!

Aussie-SM

Grattis till alla framgångar för klubbens medlemmar på aussie-sm i rallylydnad som hölls på klubben! Lena Olsson och Märta som kom 2a med 98 poäng i mästarklass och därmed fick championat!! Gunilla eriksson och dunderhakes Pelle 3e plats i fortsättningsklass! Gunilla eriksson med Hillras Perry och Maria Berg med Watt till kvalificerade resultat i fortsättningsklass. Maja Jonsson och Lillan som tog RLD N titeln. Catharina Garpenberg och Boss som kom på 2a plats med 98 poäng i nybörjarklass samt RLD N titel! Dom vann även sm-klassen för aussie i nybörjarklass!

Framgångar

Grattis Annsofie Eriksson som blivit uppflyttad till Högre i skydd med Mara vom roten Merlin! Grattis till Marie Döss och Kajsa Hallberg som blivit uppflyttade! Grattis Maria Österberg och Jina som tävlade i klubbens spår tävlingar och blev uppflyttade till Högre klass samt en andraplacering! Grattis till Inger Danielsson och Greta som vann avancerad klass i rallylydnad i Järvsö, och därmed är uppflyttade till mästarklass! Grattis till Boss och Catharina Garpenberg som har debuterat och vunnit i Rallylydnad på 99p! Grattis Annsofie och Wiggo som nu även titluerar sig som spårchampion! Grattis till Maja Blom och Jodis som blev uppflyttade till Högre klass spår samt klassvinst på 502 poäng!...