Temadagar

Kommande temadagar

Inställt!

Tävlingslydnad startklass

På denna temadag kommer vi gå igenom alla moment som ingår i första klassen, startklass. Vi kommer visa med egen hund hur alla moment ser ut och hur kommenderingen ser ut. Det kommer finnas utrymme för frågor och diskussion kring momenten och sedan kommer vi kolla på hur varje ekipage kan komma igång.

Datum: 4/7
Tid: 18.00-21.00
Max antal deltagare:
8 st
Kursledare:  Zimone Iwarsson & Frida Lindgren
Plats: Klubben
Pris: 150 kr

Övrigt: Medlemskap i Hudiksvalls brukshundklubb krävs och hunden ska vara id-märkt och vaccinerad. Anmälan är bindande.

Både träning och teori bedrivs utomhus pga Coronaläget

Anmälan till temadag startklass

Saknar du någon temadag?

Då får du gärna berätta det för oss så gör vi vårat bästa för att starta en temadag efter dina önskemål!

Önskemål om temadag