Allmänlydnad

Kommande allmänlydnadskurser

Inkallningskurs

Hur kan man få en hållbar inkallning där hunden kommer med glädje trots att något annat lockar stort?
Att ha kontroll på sin hund och både kunna stoppa den och få den att komma trots svåra störningar är fantastiskt.

I kursen jobbar vi även med flera delar omkring inkallningen som påverkar resultatet.

Datum: 27/5,10/6, 24/6
Tid: 15.00-17.00
Instruktör:  Åsa Damberg
Plats: Klubben
Pris: 900 kr

Övrigt: Medlemskap i Hudiksvalls brukshundklubb krävs och hunden ska vara id-märkt och vaccinerad. Anmälan är bindande.

Kursanmälan till inkallningskurs med start 27/5 kl 15

Kursanmälan till allmänlydnad