Spår & sökkurser

Vi har även kurser via Studiefrämjandet. Just nu finns följande att anmäla till och det gör du via Studiefrämjandets hemsida genom att klicka på den kurs som du är intresserad av

Kommande kurser

Spår – nosarbete

Kursen vänder sig till alla som vill starta upp och lära sig träna personspår samt att leta föremål i varierande miljö med sin hund.
Även till de som redan kommit en bit på väg. Individanpassad träning så alla ska få träna och utvecklas på den nivå man är.
Att låta hunden träna och utvecklas i sitt nosarbete är otroligt stimulerande för både ägare och hunden.
Träningen kan också leda till tävling för den som är intresserad.
Datum & tid:
28/5 17.00-20.00
13/6 17.00-20.00
20/6 17.00-20.00
27/6 17.00-20.00

Instruktör:  Åsa Damberg
Pris: 1800 kr
Övrigt: Medlemskap i Hudiksvalls brukshundklubb krävs och anmälan är bindande.

Kursanmälan till spår - nosarbete