Styrelsen

Ordförande Satu Saarisilta

Jag är ganska ny i hundvärlden. Skaffade min första hund 2015 (den då 5 åriga pumin Tudor). Nu består flocken av 3 pumisar. Tränar/tävlar i rally, lydnad och agility med dom 2 yngsta hundarna. Har även börjat med specialsök. Är rallylydnadsdomare och ansvarig för rallylydnaden i Gävleborgs distriktet.

0704961036
Mejl

Vice ordförande Frida Lindgren

Jag heter Frida Lindgren och har tre hundar, en jaktgolden på 7 år, en Shetland sheepdog på 8 år och en Border collie på 1 år.
Jag tränar och tävlar framförallt lydnad med mina hundar men det blir även lite annat ibland, tex rallylydnad, bruks och vallning.
Förutom att sitta i styrelsen ansvarar jag för vår hemsida, hjälper till med våra rallylydnads- och lydnadstävlingar. Är även utbildad instruktör och håller lite kurser.

072-2021440
Mejl

Kassör Henrik Olsson
Sekreterare Åsa Holmsten

Hundar har varit en självklar del av mitt liv sedan barndomen. Har ägnat mig åt olika hundsporter periodvis. Provar gärna på och lär mig nya grenar.
Nu tränar jag och Happy ”hoopers” och freestyle.
Jag har aldrig varit särskilt intresserad av tävling, men har tävlat lite rallylydnad.
Happy, min nuvarande träningskompis är resultatet av ett möte mellan en bullterrier och en bordercollie. Kanske bullterriern kan lastas för att han inte är den mest lättdresserade hunden men det är en utmaning som jag uppskattar. Att all hundträning ska vara rolig för hunden och att den är belöningsbaserad är en självklarhet för mig.

Mejl

Ledamot Jerry Danielsson

Jerry Danielson, ledamot i styrelsen, sitter även i tjänstehundssektorn Aktiv i hemvärnet.
Tränar/tävlar i patrull, Igp, spår, sök och drag.

Mejl

Suppleant Carina Byrén
Suppleant Margareta Häggström Jonsson
Distriktsombud
Suppleanter för distriktsombud
Valberedning

Sammankallande – Ann-Sofie Åhs Bodin
070-2599200
Mejl

Stina Söderqvist

Laila Hildingsson

Revisor

Evert Snell
Mats Hübinette

Revisorsuppleant

Teresia Jack