Ordförande Zimone Iwarsson

Jag har varit aktiv i HBK i 10 år nu och detta är mitt 9e år i styrelsen.
Är egenföretagare, frisör och mamma till två små tjejer.
Har tävlat i lite allt möjligt med min idag 7-åriga boxerkille Mikey. Bruks, tävlingslydnad och rallylydnad.
Idag satar jag istället fullt ut på IGP med min schäfertik Axxa på 1 år.
Ibland när tid finns håller jag lite kurs men oftast hittar man mig på klubben, tränandes.
Hoppas att kommande år på HBK ska vi kunna välkomna fler aktiva medlemmar och få flera involverade i vår klubb.

Telefonnummer: 070-3321185
Mejl

Vice ordförande Frida Lindgren

Jag heter Frida Lindgren, är 29 år gammal och har två hundar, en jaktgolden på 6 år och en Shetland sheepdog på 8 år.
Jag tränar och tävlar framförallt lydnad med mina hundar men det blir även lite annat ibland, tex rallylydnad och lite bruks.
Förutom att sitta i styrelsen ansvarar jag för vår hemsida, hjälper till med våra rallylydnads- och lydnadstävlingar samt håller lite kurser.

Telefonnummer: 072-2021440
Mejl

Kassör Henrik Olsson
Sekreterare Åsa Holmsten

Hundar har varit en självklar del av mitt liv sedan barndomen. Har ägnat mig åt olika hundsporter periodvis. Provar gärna på och lär mig nya grenar.
Nu tränar jag och Happy ”hoopers” och freestyle.
Jag har aldrig varit särskilt intresserad av tävling, men har tävlat lite rallylydnad.
Happy, min nuvarande träningskompis är resultatet av ett möte mellan en bullterrier och en bordercollie. Kanske bullterriern kan lastas för att han inte är den mest lättdresserade hunden men det är en utmaning som jag uppskattar. Att all hundträning ska vara rolig för hunden och att den är belöningsbaserad är en självklarhet för mig.

Öppna fotot

Ledamot Sara Wärnå
Suppleant Jerry Danielsson

Jerry Danielson, suppleant i styrelsen, sitter även i tjänstehundssektorn Aktiv i hemvärnet.
Tränar/tävlar i patrull, Igp, spår, sök och drag.

Öppna fotot

Suppleant Carina Byrén