Ordförande Satu Saarisilta

Öppna fotot

Jag är ganska ny i hundvärlden. Skaffade min första hund 2015 (den då 5 åriga pumin Tudor). Nu består flocken av 3 pumisar. Tränar/tävlar främst i rallylydnad med alla 3 hundarna. Med dom yngsta blir det även lite lydnad, agility och specialsök. Håller på att utbilda mig till rallylydnadsdomare och sitter även i styrelsen för Gävleborgs distriktet.

Vice ordförande Frida Lindgren

Jag heter Frida Lindgren, är 30 år gammal och har tre hundar, en jaktgolden på 7 år, en Shetland sheepdog på 8 år och en Border collie på 1 år.
Jag tränar och tävlar framförallt lydnad med mina hundar men det blir även lite annat ibland, tex rallylydnad och lite bruks.
Förutom att sitta i styrelsen ansvarar jag för vår hemsida, hjälper till med våra rallylydnads- och lydnadstävlingar samt håller lite kurser.

072-2021440

Kassör Henrik Olsson
Sekreterare Åsa Holmsten

Hundar har varit en självklar del av mitt liv sedan barndomen. Har ägnat mig åt olika hundsporter periodvis. Provar gärna på och lär mig nya grenar.
Nu tränar jag och Happy ”hoopers” och freestyle.
Jag har aldrig varit särskilt intresserad av tävling, men har tävlat lite rallylydnad.
Happy, min nuvarande träningskompis är resultatet av ett möte mellan en bullterrier och en bordercollie. Kanske bullterriern kan lastas för att han inte är den mest lättdresserade hunden men det är en utmaning som jag uppskattar. Att all hundträning ska vara rolig för hunden och att den är belöningsbaserad är en självklarhet för mig.

Ledamot Sara Wärnå
Suppleant Jerry Danielsson

Jerry Danielson, suppleant i styrelsen, sitter även i tjänstehundssektorn Aktiv i hemvärnet.
Tränar/tävlar i patrull, Igp, spår, sök och drag.

Suppleant Carina Byrén
Suppleant Zimone Iwarsson

Jag har varit aktiv i HBK i 11 år nu och detta är mitt 10e år i styrelsen.
Är egenföretagare, frisör och mamma till två små tjejer.
Har tävlat i lite allt möjligt med min idag 7-åriga boxerkille Mikey. Bruks, tävlingslydnad och rallylydnad.
Idag satar jag istället fullt ut på IGP med min schäfertik Axxa på 1 år.
Ibland när tid finns håller jag lite kurs men oftast hittar man mig på klubben, tränandes.
Hoppas att kommande år på HBK ska vi kunna välkomna fler aktiva medlemmar och få flera involverade i vår klubb.

Telefonnummer: 070-3321185

Distriktsombud