Våra instruktörer

Åsa Damberg

Åsa är klubbens avtalsinstruktör. Hon har kurser inom allmänlydnad, valp, tävlingslydnad, brukslydnad, IGP, spår/nosarbete i skogen och specialsök. Hon hjälper och tränar även enskilda ekipage med problem som utåtagerande eller svårstyrda hundar exempelvis. 

Åsa är SBK lärare, SBK instruktör och specialsöksinstruktör. Hon har själv tävlat på landslagsnivå i brukset med tidigare hundar. Med hennes nuvarande hundar satsar hon på grenen IGP. Hon har även tävlat tävlingslydnad och drag.

Hon har idag fyra hundar, tre schäfrar och en aussie.

Vill du ha kontakt med Åsa så kan du kontakta henne via mejl

Frida Lindgren

Frida är SBK instruktör och håller kurser inom tävlingslydnad, allmänlydnad, valp och rallylydnad.

Hon har själv tävlat i klass 3 i tävlingslydnad och mästarklass i rallylydnad med hennes hundar. Hon har tre hundar, en shetland sheepdog, en jaktgolden och en border collie. Själv tränar hon just nu främst tävlingslydnad och en del vallning.

Vill du ha kontakt med Frida så kan du kontakta henne via mejl.

 

Maria Österberg

Att träna hund är bland det roligaste jag vet!

Maria är SBK instruktör sedan 2008 och går just nu utbildning till specialsöksinstruktör.
Med tidigare hundar, schäfern Uttis och malinoisen Jina, har Maria tränat och tävlat rapport, spår, sök, lydnad, rallylydnad och nosework. 
Med nuvarande hunden Leia som är en två år gammal malinois tränas det för tävling inom framförallt sök och specialsök. Hittills har de hunnit med att tävla i tävlingslydnad.
Vill du ha kontakt med Maria så kan du kontakta henne via mejl